John Martin Fredriksen

Tildelt sommerstipend for forskningsinteresserte studenter

Jeg er svært glad for å kunne meddele at jeg har blitt tildelt et sommerstipend for forskningsinteresserte studenter. Dette er et stipend som utlyses årlig av det helsevitenskapelige fakultet ved UiT, og er ment til å dekke 6 uker med veiledet forskningsrelatert arbeid. Stipendet er et skattefritt beløp på 33 000 kr.

For å kunne søke må man først finne et forskningsprosjekt å bli med på, så jeg sendte derfor ut en åpen søknad til alle mine professorer og forskningsgrupper ved UiT Helsefak hvor jeg uttrykte min interesse. Etter hvert fikk jeg tilbud om å være med på et prosjekt knyttet til ultra-prosessert mat i en befolkningsstudie om kreft. Og dersom det blir tid kommer jeg også til å bidra litt i en intervensjonsstudie om kaffe, samt en valideringsstudie av et digitalt kostregistreringsverktøy.

Som jeg skrev i mitt første blogginnlegg, kunne jeg godt tenkt meg til å forsøke å komme inn på en PhD/doktorgrad etter jeg har fullført kef-utdannelsen. Jeg håper at dette prosjektet gir nyttig innsikt og erfaring rundt akademisk arbeid.

I et fremtidig innlegg tenker jeg å skrive litt mer detaljert om de ulike prosjektene og hva mine oppgaver går ut på.

 

– John Martin Fredriksen

 

Legg igjen en kommentar

Din epost vil ikke bli offentligjort. Nødvendige felt er markert med *.

*
*